El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’ex de Jorge Javier l’acompanya a l’operació: “Està en el meu testament”
  • CA

Jorge Javier Vázquez es recupera a casa després d’una altra operació cerebral. La intervenció va ser tot un èxit, encara que van haver de col·locar-li un quart stent al cap. Així ho ha explicat ell mateix en una entrevista exclusiva a ‘Lecturas‘, en la qual ha volgut destacar el paper fonamental que ha jugat el seu ex Paco

Després de deu anys de relació, la parella va trencar per sorpresa. Ara bé, segueixen mantenint molt contacte. De fet, el presentador explica que es veuen pràcticament cada setmana i que segueix sent una persona imprescindible en la seva vida.

Jorge Javier Vázquez i el seu ex a la portada de 'Diez Minutos'

Jorge Javier Vázquez i el seu ex a la portada de ‘Diez Minutos’

Davant d’una altra operació, Jorge Javier ha volgut comptar amb el seu suport: “P. ha estat present durant la intervenció. Va estar amb mi i va ser el primer que va entrar a l’UCI amb la meva mare”. Un paper “fonamental”, segons el de Badalona, que torna a recalcar com d’important que és per ell: “El que jo he sentit per Paco des del dia que el vaig conèixer, no ho he sentit absolutament per ningú. Vivia l’amor físicament, notava l’amor com una cosa física. Quan ja has conegut això, què ve després? Saps el que no vols i com ho has sentit, vols que el que vingui et faci sentir així”.

Jorge Javier Vázquez rep l’alta hospitalària / Europa Press

És tanta la connexió i bona sintonia que encara mantenen, que Jorge Javier hauria acudit al notari abans de l’operació per crear un testament que inclogués, precisament, el seu ex: “Volia incloure’l perquè forma part de la meva família”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa