El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El pitjor moment de Jorge Javier: “No podia seguir a ‘Sálvame’, era demolidor i desgastava moltíssim”
  • CA

Kiko Rivera segueix explotant la seva nova faceta d’entrevistador. El DJ ha convidat Jorge Javier Vázquez al seu programa de Twitch i han mantingut una xerrada intensa que ha deixat molts titulars. El català s’ha sincerat sobre alguns aspectes i moments de la seva vida que més l’han marcat, entre els quals es troba el confinament: “Mentre tothom era a casa tancat, jo podia anar a treballar i per a mi això era una vàlvula d’escapament. Mai no he estat tan content d’anar a treballar, era una benedicció. La situació que seguim vivint un any després de l’esclat de la pandèmia encara és molt complicada, però sortirem de tot això perquè no hi ha més remei”.

El presentador està preocupat per la seva mare: “Té 81 anys, però no s’ha queixat absolutament de res. Ha acceptat la situació perquè és una supervivent. Quan el meu pare va morir ella era molt jove, però va tirar endavant amb molta fortalesa”.

Jorge Javier ha reconegut que ell no es considera tan fort: “De fet, va haver-hi una temporada en la qual no volia anar a treballar a Sálvame. Diumenge era el pitjor dia de la setmana perquè sabia que dilluns hauria de tornar a plató. He passat moments molt complicats en el programa i vaig haver de deixar-ho de banda un temps perquè no podia, era demolidor. Parlar de tot, els sentiments al descobert… Això acaba desgastant. Fantasiejava amb la idea d’agafar un avió i marxar a un lloc en el qual ningú no em conegués”.

Jorge Javier Vázquez se sincera en una entrevista amb Kiko Rivera / Youtube

També ha relatat com va viure la cancel·lació d’Aquí hay tomate, el programa estrella de la seva carrera abans de Sálvame: “Em van trucar per telèfon i em van citar per dir-me que s’havia acabat. Em vaig quedar sense feina durant set mesos. Vaig pensar que aquell era el final de la meva carrera perquè ningú no em rescatava… Vaig haver de fer-me un forat fins que vaig poder tornar a televisió. Ara penso que mira, que la meva vida professional duri el que hagi de durar. Quan detecti que la gent s’ha cansat de mi o que jo ja no puc més, ho deixaré. Prefereixo marxar per la porta gran”.

Una sinceritat que Kiko Rivera ha agraït, tenint en compte que serà gràcies a aquestes confessions que els mitjans parlaran del seu nou programa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa