El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez lloa Casado: “M’has tranquil·litzat i donat esperança”
  • CA

El discurs de Pablo Casado durant la moció de censura presentada per Vox va sorprendre molt els votants d’esquerra. Molts famosos han volgut compartir les seves impressions al respecte, també, entre els quals destaca Jorge Javier Vázquez. El presentador català ha centrat la seva columna de Lecturas precisament en analitzar les paraules del líder del PP.

“Mai no votaré Pablo Casado ni el PP, però el seu discurs em va produir tranquil·litat. Era com si comencés a despertar un malson profund i la realitat fos ordenant-se a poc a poc, amb dificultat. La frase que més em va agradar? Quan li va dir a Abascal que fins aquí havíem arribat. Aquesta frase és música celestial i tota la resta són ximpleries. Li va retreure Pablo Iglesias que el seu discurs arribés tard, però a aquestes altures de la pel·lícula el més important és que es pronunciessin aquelles quatre paraules. Crec que me les tatuaré”, etziba satisfet el de Badalona.

Jorge Javier considera que el discurs de Pablo Casado pot servir per demostrar a Santiago Abascal que “no és res” i que té discursos menys profunds que nois de 15 anys: “Els seus sequaços estan més assedegats de sang que mai i prometen dentades escandaloses. Segur que en els pròxims dies Espinosa de los Monteros, Olona, Ortega Smith o Monasterio no ens defraudaran. Però toca aguantar la calma i deixar que s’ofeguin en el seu propi odi. És qüestió de temps”.

Jorge Javier Vázquez a 'Sálvame' Telecinco 4

Telecinco

El presentador confia que Pablo Casado mai no sigui president del govern, ara bé, això no l’ha impedit agrair que hagi brindat “esperança”: “Espero que altres polítics segueixin el seu exemple. El Congrés no és el plató del Deluxe ni Twitter. Allà es fa política, no han d’anar a repartir clatellades o a aspirar a convertir-se en tendència”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa