El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez, decidit a no parlar ni escriure més sobre política
  • CA

Jorge Javier Vázquez ha pres una contundent decisió. En un post del seu blog de la revista ‘Lecturas’, el presentador badaloní ha decidit que no parlarà ni escriurà més de política. “Quan semblava que l’ambient polític no podia estar més regirat, arriben les mocions de censura i ho deixen tot encara pitjor. Llegeixes els diaris i et tornes més boig encara perquè és difícil trobar informació. Només veus opinió, propaganda i titulars que acosten la brasa a la seva sardina”, reflexiona.

“I llavors penso que ha arribat el moment que deixi de parlar o escriure sobre política perquè la gent ha d’estar ja fins més enllà dels nassos. A més, per quin motiu m’he de manifestar si ja tothom sap com penso”, afirma el presentador, que reconeix: “Ja no escoltem els que no pensen com nosaltres. Jo, el primer, i no és una cosa de la qual m’enorgulleixi precisament”.

El presentador de ‘Sálvame’ assegura que “en aquest moment tan mogut el que em demana el cos és estar en silenci, no avivar flames, observar i analitzar amb atenció cada moviment dels partits”, però afegeix: “De tota manera, he de reconèixer que aquests últims dies he llegit més que mai tota la informació política que s’ha publicat i l’única cosa que m’ha quedat clara és que no tinc res clar”.

En aquesta línia, conclou: “No m’assabento absolutament de res. Potser la política és precisament això: l’art de liar-ho tot per tal que sigui perfectament incomprensible als ulls dels ciutadans. Amb el soroll que ens ve a sobre amb declaracions escandaloses, atacs furibunds i retrets letals, opto per posar-me un esparadrap en la boca”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa