El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Fúria de Jorge Javier contra els polítics: “El país s’està dessagnant”

Jorge Javier Vázquez ha estat molt crític amb l’actitud dels polítics des que esclatés la pandèmia. El presentador català no es talla a l’hora de condemnar públicament certes actituds, el que ha tornat a fer en l’última columna de Lecturas. Considera que la societat, en general, no ha sabut aprendre de la situació: “Recordo el que dèiem a l’inici de la pandèmia, que en sortiríem més units i que seríem més solidaris i millors persones. Que tot aniria bé… Doncs no serà així. L’últim exemple és això de saltar-se la cua per vacunar-se”.

Que s’estiguin filtrant tants casos de polítics que s’han vacunat quan no els tocava ha encès també al presentador: “Quan t’assabentes de coses així em ve al cap la memorable frase de Paquita Salas, que poc ens passa. I tampoc no ajuda tenir un panorama polític tan desolador. Viure s’ha convertit en un anar deixant passar els dies esperant el futur, però el futur no arriba. A vegades em venen al cap coses que trobo molt a faltar. Trobo a faltar no parlar del virus i no haver de respectar distàncies, deixar de pensar que algun dia em contagiaré perquè el difícil és que no et toqui”.

Les veus més positives asseguren que un cop superem la pandèmia es produirà una explosió d’alegria equiparable als bojos anys vint. En Jorge Javier confia que sigui cert: “Diuen que hi haurà un esclat sexual molt potent i que la religió perdrà valor enfront d’un hedonisme desenfrenat. Doncs, si us plau, que sigui com abans millor perquè no m’ho vull perdre”.

El presentador Jorge Javier Vázquez | Telecinco
El presentador Jorge Javier Vázquez / Telecinco

I, per acabar, una crítica als polítics: “Mentrestant deixem que els polítics se segueixin barallant mentre el país es dessagna. És curiós, hem de seguir amb ells la mateixa estratègia que amb els nens… Que es cansin jugant perquè a nosaltres ens deixin en pau”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: borinot a febrer 12, 2021 | 11:12
    borinot febrer 12, 2021 | 11:12
    calla borinot, però si tu no ets ningú, amb la teva manca de respecte a les persones, la manca de credibilitat, criteri i principis, el fet que surtis com un bocamoll a la tele, no et fa ser res per sobre de ningú

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa