El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier, sobre la pandèmia: “La meva relació amb la mort ha canviat”
  • CA

Jorge Javier Vázquez s’ha obert en canal a ‘Sálvame’, un programa que s’ha adaptat totalment a la crisi sanitària que travessa el país. Cada tarda ofereixen un temps especial amb una taula rodona amb experts. Després que un metge ensenyava com col·locar-se correctament una mascareta, el presentador decidia sincerar-se sobre com està vivint aquesta situació.

El català forma part del col·lectiu de risc, ja que fa just un any estava ingressat a l’hospital després d’un segon ictus en pocs mesos. Segueix positiu, però és conscient que la pandèmia és perillosa: “Jo he passat en un any per un ictus, per dues operacions i, a més a més, prenc medicació per la depressió. Tot això m’ha pillat en un altre estat psicològic. La vida m’ha canviat molt aquest any. Les circumstàncies m’han portat a veure-ho tot d’una altra manera”. 

Jorge Javier Vázquez parla de la crisi del coronavirus / Telecinco

“El Covid-19 em preocupa però sabent que podem estar a casa i que prenent mesures es pot guanyar em dona tranquil·litat. El que més em preocupa és l’aspecte econòmic del país i com quedaran les famílies. Només desitjo que això passi el més aviat possible i que la repercussió sigui la menor possible”, ha afegit.

Un presentador que no ha tingut un any tranquil pel que fa a la salut: “Quan tens una experiència propera a la mort, la relació amb la por és diferent. La relació que es té amb una cosa tan natural com la mort també varia, però és una circumstància molt personal”. Una reflexió dura que ha volgut compartir amb els teleespectadors. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa