El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez carrega contra els que es vacunen quan no els toca
  • CA

El presentador de televisió Jorge Javier Vázquez ha escrit un post en el seu blog de la revista ‘Lecturas’ on carrega contra tots aquells que se salten la cua de vacunació contra la Covid-19 i reben el vaccí abans d’hora. “Recordo el que dèiem a l’inici de la pandèmia. ‘Sortirem més units’. ‘Serem més solidaris, millors persones’. ‘Tot anirà bé’. Doncs no serà així. L’últim exemple de baixesa moral és el de saltar-se el torn per a vacunar-se“, comença escrivint el presentador badaloní.

A més assegura que “quan t’assabentes de coses així, em ve al cap la memorable frase de Paquita Salas: ‘Poc ens passa'”. Per a Jorge Javier, “tampoc ajuda tenir un panorama polític tan desolador. Viure s’ha convertit en un anar deixant passar els dies esperant el futur, però aquest no arriba”. Però assegura tenir un remei: “Tot just sento que em comença a envair la nostàlgia dono un cop sobre la taula i penso en el present, que és l’única cosa que hi ha segura. Però a vegades sucumbeixo, sóc humà, i em vénen al cap coses que trobo molt a faltar”.

El presentador enumera algunes d’aquestes coses que ara, en plena pandèmia, troba a faltar: “Anar a un concert ple de gent, a una discoteca repleta en la qual no paren de trepitjar-te o tirar-te copes a sobre per accident. Arribar a un aeroport i veure a persones felices arrossegant les seves maletes perquè marxen de vacances. Trobo a faltar no parlar del virus. No haver de respectar distàncies. Deixar de pensar que algun dia em contagiaré perquè el més difícil és que no et toqui”.

També fa referència als pronòstics post-pandèmia: “Diuen que quan tot això acabi –beneïda frase– es produirà una explosió d’alegria equiparable a la dels bojos anys vint. Que hi haurà un esclat sexual molt potent i que la religió perdrà valor enfront de l’hedonisme desenfrenat”. I conclou: “Però, si us plau, que sigui quan abans millor perquè no voldria jo perdre-m’ho. Mentrestant, deixem que els polítics es continuïn barallant mentre el país es dessagna. És curiós, hem de seguir amb ells la mateixa estratègia que amb els nens: que es cansin jugant perquè a nosaltres ens deixin en pau”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa