El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier es mulla i dona la seva versió sobre l’enfrontament amb Belén

Jorge Javier Vázquez Belén Esteban continuen enmig d’una guerra que sembla lluny de solucionar-se. La política sembla haver trencat la bona sintonia que sempre han mantingut, una polèmica de la qual el presentador català ha volgut reflexionar en la seva columna de ‘Lecturas‘: “Des que va passar el que va passar, vaig decidir incomunicar-me durant un parell de dies perquè en aquells moments en els quals els esdeveniments són tan recents, qualsevol comentari, frase o missatge pot desestabilitzar-te. Silenci. Hi ha examen, però no dolor. Hi ha revisió dels fets, però sense tortura”. 

“L’endemà de la discussió amb Belén vaig estar prenent el sol, aliè a la que s’havia embolicat fora. I sembla que vaig encertar, perquè per mi el que va passar dissabte al ‘Sábado Deluxe’ quedarà com una anècdota més en la relació que m’uneix a Belén des de fa 20 anys. I els que ens queden!”, explica. 

El problema, segons Jorge Javier, és que la baralla es va veure amplificada pel moment que travessa el país: “Amb els sentiments a flor de pell després de fer front a una situació tan imprevisible i catastròfica, qualsevol motiu és bo per posicionar-se i ressaltar les nostres diferències. Amb la poca perspectiva que em dona una setmana, em fa ràbia haver contribuït a la crispació amb unes maneres equivocades. Però si sempre s’ha dit que ‘Sálvame’ és un programa molt enganxat a l’actualitat, difícil resulta no deixar-se esquitxar per aquests sentiments tan extrems que està vivint la nostra societat”.

Jorge Javier Vázquez i Belén Esteban es retroben / Telecinco

“No vull que soni a excusa o justificació, però un presentador no ha de ser una màquina i no ha de tenir por a mostrar les seves emocions en públic, fins i tot d’aquelles de les quals no se sent especialment orgullós”, reflexiona. Unes paraules que tornen a col·locar-lo en el centre de la diana mediàtica, molt pendent de com evoluciona el malestar amb Belén Esteban. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa