El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Picabaralla entre Jorge Javier i Andrea Levy per culpa d’Isabel Díaz Ayuso
  • CA

Sempre hi ha polèmica quan es parla de política a Sálvame. La tarda d’aquest dimecres prometia deixar alguna controvèrsia des que se sabia que Jorge Javier Vázquez entrevistaria Ignacio Aguado, el vicepresident de la Comunitat de Madrid. L’excusa era parlar dels efectes que ha causat el temporal Filomena, però ben aviat quedava clar que el presentador català volia aprofitar la videotrucada amb el polític per xerrar d’altres coses.

En aquesta ocasió, Jorge Javier no dubtava a fer una pregunta molt compromesa al polític: “Aprofito la confiança que hem agafat a través d’aquesta videotrucada. Vostè que té la sort de tenir-la tan a prop… Isabel Díaz Ayuso és així o s’ho fa?”. La cara del vicepresident ho deia tot. Visiblement incòmode, intentava quedar el millor possible: “És així, és una persona que és com és. Crec que no amaga res. A vegades unes coses surten bé i d’altres malament. Ella és així i jo treballo bé amb ella”.

Jorge Javier Vázquez entrevista el vicepresident de la Comunitat de Madrid a Sálvame / Telecinco

La pregunta de Jorge Javier es feia viral ràpidament i Twitter omplia fum. Va ser llavors quan Andrea Levy, companya de partit d’Isabel Díaz Ayuso, va voler defensar-la. Com? Amb una crítica directa cap al presentador: “Hola, aliat feminista“.

Els comentaris es multiplicaven, però ho han fet encara més en veure la resposta de Jorge Javier: “Quin gran dolor em provoquen les teves paraules, Andrea Levy. Així em tens”. Una ironia que acompanyava d’una de les seves fotos més vergonyoses, en la qual se’l veu clarament borratxo en una discoteca.

La picabaralla ha convertit els seus noms en tendència una bona estona, encara que la majoria d’usuaris esperen la rèplica d’Isabel Díaz Ayuso.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa