El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier denuncia que Barceló i Francino el tenen vetat a la SER
  • CA

Jorge Javier Vázquez és el rei de Telecinco. El presentador català ha aconseguit ser l’estrella destacada de la cadena, el que també li ha generat enemics. No té vergonya a l’hora de manifestar obertament quina ideologia política té ni en criticar els polítics. Quan va guanyar l’Ondas a millor presentador, Àngels Barceló i Carles Francino es van negar a lliurar-li, negant-se a reconèixer que un presentador de la premsa del cor com ell podia guanyar-lo. Això va crear un malestar enorme entre ells, el que Jorge Javier encara té present.

Entrevisten Jorge Javier a la SER / Youtube

De fet, ha concedit una entrevista a ‘Buenisimo Bien’, de la SER, en la qual ha recordat que li tenen jurada: “A mi només em veten l’accés a la SER si coincideixo amb Francino o Barceló“. Clar i directe, sense pèls a la llengua. Els presentadors li han preguntat per la polèmica que va generar-se quan va afirmar en directe que ‘Sálvame’ és de “rojos i maricons”. 

“Si l’insult ve de senyors en descapotable i amb megàfon, m’és igual. Aquest país el sostenen les dones i els marietes”, ha tornat a dir. I d’aquí, a fer una crítica ferotge al PP i a VOX: “No em puc imaginar Pablo Casado de president. Tampoc no m’entra al cap que a Madrid governi Ayuso. La seva gran aportació, una correguda de toros per als sanitaris el 12-O. Ni amb Franco. Senyora, vostè està allà amb feixistes. Ho ha d’assumir”, etzibava.

La crítica més dura l’ha rebut VOX: “El seu llenguatge és franquista. Fan servir el progre com ho feia el meu pare per referir-se a la seva germana perquè llegia i anava al teatre. La dreta creu que el govern els hi pertany per gràcia divina o per imposició de mans”. I sobre l’esquerra, no ha dit res? És clar que sí: “Pablo Iglesias és un gran vicepresident, encara que a Podemos no em suportin. Jo vull pagar més impostos perquè un país no es manté sol. Aquest és el vertader patriotisme”. 

Un dels presentadors més transparents de la televisió, amb una llista d’enemics que continua sumant adeptes dia rere dia. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa