El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier, sincer sobre els seus problemes amb Hisenda
  • CA

Jorge Javier Vázquez forma part de la llista de famosos que han estat assenyalats per l’Agència Tributària. El presentador català ha volgut reflexionar públicament sobre el maldecap que li ha generat aquest malson financer en una columna de Lecturas molt honesta: “Una de les pitjors coses que et poden passar és que Hisenda aparegui en la teva vida. “Doncs paga”, acostumen a dir-te alguns. Què innocents, com si la cosa fos tan fàcil. El dia que reps una carta d’Hisenda comença un calvari que començar a agafar forma el dia que et presentes davant de l’inspector corresponent. Allà comences a saber a què t’enfrontes, però mai no tens una idea clara de quant acabarà el viacrucis perquè les resolucions s’allarguen anys i anys amb el consegüent desgast psicològic -proper al terror- i econòmic”.

El de Badalona té clar que a Hisenda tot està dissenyat perquè no vagis als tribunals i paguis sense queixar-te: “Saben que si vas a judici és bastant probable que perdis moltes coses. Acceptar la sanció i la multa és el més sa psicològicament, però impossible de dur a terme si saps que estan sent profundament injustos”.

Jorge Javier Vázquez | Telecinco
Jorge Javier Vázquez parla dels problemes amb Hisenda | Telecinco

El presentador de Sálvame, per la seva banda, assegura que ja no sap quants anys fa que lluita contra Hisenda als tribunals: “He perdut, però també he guanyat. De tot aquest temps, del que més em penedeixo és del meu silenci per covardia. En tot moment t’aconsellen que no se t’acudeixi dir absolutament res perquè els inspectors s’ho prenen molt malament i les conseqüències poden ser nefastes. Què dolenta que és la por. Quin horror viure amb aquesta sensació que calladets estem més guapos. Què merda que és la vida a vegades”. Una reflexió amb la que Jorge Javier Vázquez deixa clar què pensa dels problemes que arrossega amb Hisenda des de fa temps.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa