El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier preocupa en prendre una decisió inesperada a la feina
  • CA

Jorge Javier Vázquez acaba de fer un anunci molt sorprenent. Aquest any, el presentador català ha compaginat la feina a Telecinco amb les actuacions a teatres de tota Espanya. La gira amb la seva obra Desmontando a Séneca va tenir molt d’èxit al principi, amb un munt d’entrades venudes arreu. En les últimes actuacions, però, no ha aconseguit omplir moltes butaques i això ha fet que es replantegi fer una aturada. És conscient que necessita descansar i deixar que el públic torni a tenir ganes de les seves actuacions, per la qual cosa no tornarà a pujar-se a un escenari fins a principis del mes de gener. Tenint en compte que l’última actuació va ser el 6 de novembre, això suposen dos mesos allunyat del teatre. Molts es pregunten què hi ha darrere d’aquesta marxa: són les poques vendes? Segueix amb problemes mèdics? Una aturada misteriosa que fa que molts seguidors hagin començat a preocupar-se.

També és probable que hagi decidit marxar de vacances una temporada i desconnectar de tot. Ja és habitual en ell que passi les vacances de Nadal fora d’Espanya, el que ara tornaria a tenir en ment. Ara que el reality que presenta està a punt d’acabar, això li dona marge per demanar-se unes setmanes de vacances per recarregar piles. Fonts properes al català expliquen a Semana que Jorge els ha confessat que necessita desconnectar i oblidar-se del dia a dia.

Jorge Javier Vázquez decideix deixar el teatre durant una temporada / Telecinco

Molts no obliden que aquests últims dos mesos, Jorge Javier ha cancel·lat dues representacions in extremis per problemes de salut. L’última, per una laringitis aguda que va obligar-lo a agafar la baixa quinze dies: “Aquestes darreres tres setmanes havia estat molt tocat i acabava els programes esgotadíssim i sense veu”. Ara es prepara per iniciar la campanya del 2022, en la que espera seguir al capdavant de Sálvame, algun altre reality i també poder seguir viatjant per Espanya amb la seva obra de teatre. Un any que acabarà descansant mentre els fans es pregunten si no es troba tan bé com assegura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa