El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier defensa Marlaska i deixa verd Fernández Díaz: “Ranci”
  • CA

Jorge Javier Vázquez continua manifestant la seva opinió política malgrat les crítiques que això li genera. A la seva última columna de ‘Lecturas‘, de fet, deixa clara la seva postura pel que fa a les polèmiques que envolten el ministre Grande Marlaska: “No sóc amic de Marlaska. Només he coincidit amb ell en dues ocasions, en les quals vam parlar poc. No sé si perquè li caic com una puntada als ous perquè els dos som tímids. Crec que ell pensa que jo faig de tafaner les 24 hores del dia i per això prefereix mantenir les distàncies”.

I llavors es posiciona: “La meva relació amb ell és nul·la. Però en tota aquesta història en la qual està immers, jo vaig amb ell. Segur que haurà ficat la pota en alguna cosa, però no puc més que mostrar-li tot el meu suport. Perquè els altres són, senzillament, horrorosos. Detestables. Ineptes. Insolents. Maleducats. Tramposos. Manipuladors”. 

 Telecinco

I d’aquí, a demanar a Ana Rosa Quintana que no torni a entrevistar a Jorge Fernández Díaz, l’exministre d’Interior. Fa un parell de setmanes va concedir una entrevista al seu programa, en la qual va carregar contra Marlaska amb duresa. A Jorge Javier no li va fer gens de gràcia, tal com ha evidenciat: “Treure aquest ministre per posar a parir a Marlaska és una benedicció per aquest últim, perquè la imatge negra i rància d’un Fernández Díaz que fa olor de sagristia i sotana mullada tira enrere fins a fer-te caure de cal. Fernández Díaz ha condecorat verges i quan ha marxat, no és que hagi deixat un ministeri molt net que diguem. I ara pretén carregar contra Marlaska. Que li compri algú altre el conte. Que imparteixi la seva doctrina al saló de casa, però no el traiem més a televisió. La seva imatge vetusta, antiga, reaccionària i antipàtica ha provocat en mi els efectes que el bromur”. 

Ana Rosa Quintana entrevista Jorge Fernández Diaz / Telecinco

Unes paraules dures que tornen a deixar clar què pensa Jorge Javier, que no té por a les crítiques i els comentaris negatius. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa