El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier, sense pietat contra Pablo Casado: “S’ha envoltat de persones més grises que ell i això és molt dir”
  • CA

Jorge Javier Vázquez mai no s’ha tallat a l’hora de criticar els partits de dreta. Ho fa en directe a Sálvame i també en la seva columna de Lecturas, la que aquesta setmana centra en carregar contra Pablo Casado i la seva feina al capdavant del PP: “Quina tasca més encomiable està fent Pablo Casado al PP, destruir-lo sense pressa però sense pausa perquè quan no quedin més que runes aparegui un Alberto Núñez Feijóo i torni a sembrar la il·lusió entre els seus votants. Casado no és un home d’Estat, és un home de partit. I si el que se li demana des del seu partit és que se’l carregui per tornar a aixecar-lo, ell s’hi aplica amb cura”.

I com creu que ho fa? “Fa tombs ideològics i geogràfics. Un dia diu una cosa a Reus mentre es menja una avellana, i a l’altre proclama la contrària al mateix temps que acaricia una vaca a Santander. Tot excepte estar més de 24 hores en el seu despatx de Génova, al que ha de tenir una tírria tremenda perquè està allà el mateix que jo en una església”.

“Pablo Casado és tan llest que per executar la seva tasca ha sabut envoltar-se de persones més grises que ell, que és molt dir. O és que algú coneix una persona més maldestra que Teodoro García Egea? O més anodina que Cuca Gamarra? Des d’aquí només li demano a Pablo Casado que acabi com abans millor la seva feina. El nostre país necessita un partit de centredreta en condicions i ell un merescut descans després de tant interraïl per la pàtria”, prossegueix.

El primer dia de Jorge Javier a 'MYHYV' - Telecinco
El primer dia de Jorge Javier a MYHYV / Telecinco

El presentador català acaba el seu atac amb ironia: “En qualsevol cas, quina grandesa la de Pablo Casado. És jove i ambiciós i, tot i així, sacrifica la seva prometedora carrera pel bé del seu partit, encara que això signifiqui viure per sempre en el país de l’oblit”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa