El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier denuncia l’engany de ‘Masterchef’: “Des del principi saben qui guanyarà”
  • CA

La guerra entre TVE i Telecinco continua. No va agradar gens que la responsable de Masterchef critiqués obertament els realities que fa la cadena de Paolo Vasile, un atac que va indignar Jorge Javier Vázquez com a presentador de la gran majoria d’aquests programes: “No m’ha fet gràcia que diguin que ells cuinaven mentre nosaltres fem espectacles com Supervivientes, que el que fan ells són programes blancs”, etzibava el presentador visiblement molest.

Un atac que ha tingut resposta: “I ara diré una cosa, perquè crec que algú haurà d’intervenir tenint en compte que La 1 la paguem tots amb els nostres impostos. Jo tinc el telèfon ple de missatges de persones populars que han participat en aquest programa de cuina en els quals em diuen que la farien grossa si ells parlessin. També de personatges anònims que han arribat a la final d’aquest concurs que diuen que és 100% real… Doncs m’expliquen quines coses els fan, com els tracten i haurien d’explicar que des del principi ja se sap qui guanyarà, qui estarà, quantes setmanes durarà cadascú, a qui ajudaran amb els plats…”.

Una intervenció que destapava un presumpte tracte dolent als concursants i la falsedat amb la que amagarien que ho tenen tot guionitzat i orquestrat des del principi: “Critico jo els realities d’altres cadenes? Què han de venir a dir de nosaltres? Perquè la gent que ve als nostres programes saben perfectament a què venen”.

Jorge Javier Vázquez a Sálvame | Telecinco
Jorge Javier Vázquez a Sálvame | Telecinco

Un al·legat sense precedents que deixa en molt mal lloc el programa culinari. No content amb això, el català deixava caure que podria explicar més coses encara: “Això és el que passa si hom va a la guerra”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa