El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier: “Isabel Díaz Ayuso vol un país trist en blanc i negre”
  • CA

Les fotografies d’Isabel Díaz Ayuso a la portada de ‘El Mundo’ van generar un terratrèmol mediàtic que encara té eco. La presidenta de la Comunitat de Madrid hi apareixia molt compungida, exageradament segons molts detractors. L’han deixat completament verda, una crítica generalitzada a la qual se suma Jorge Javier Vázquez.

Ho ha fet en la seva columna de ‘Lecturas‘, ja que no s’ha pogut estar de comentar un dels temes del moment. El presentador català li ha dedicat unes paraules molt dures que evidencien que no la suporta: “Quan pensàvem que després de la foto de Pablo Casado al lavabo ja era impossible assistir a una major exposició de ridiculesa pública arriba Isabel Díaz Ayuso, per descomptat, i ho supera. La portada de ‘El Mundo’ en la qual apareix la presidenta de la Comunitat de Madrid confirma l’adhesió del diari a VOX. Perquè és difícil entendre que ‘El Mundo’ cregui que ha fet un favor a la presidenta publicant unes fotografies tan esperpèntiques“.

Jorge Javier Vázquez, ‘Sálvame’ / Telecinco

No content amb això, afegeix: “Una metàfora de l’Espanya que propugna Ayuso. Un país trist, sense nord, en blanc i negre. Nívia la seva cara dolguda i negra negríssima roba. Una explosiva barreja de Carmen Polo en edat de merèixer, una de les filles de Bernarda Alba i una Evita en cerca d’un balcó rosa des del qual glossa els èxits de la seva gestió. Tot això amb un rostre petri que assisteix impàvid a l’enfonsament dels seus deliris de grandesa”. 

Isabel Díaz Ayuso, a la controvertida portada de ‘El Mundo’

Tot, després d’imitar les seves postures en directe a ‘Sálvame’ i ridiculitzar-la per la seva gestió en la compra de mascaretes: “Segur que José Antonio Avilés l’ha estafat a ella també, li haurà intentat endossar mascaretes”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa