El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier, sense pietat contra els companys: “Enverines la societat i la teva posició és ridícula”
  • CA

Jorge Javier Vázquez s’ha posicionat a favor de Rocío Carrasco des que comencés l’emissió del seu documental. No és l’únic col·laborador de Sálvame que ha girat l’espatlla al seu excompany Antonio David Flores, acomiadat des de fa un parell de mesos. De fet, aquesta és l’opinió majoritària i així ho demostren posicionant-se en bloc contra tot aquell que parla malament de Rocío.

En el programa d’aquest dimecres, precisament, el presentador català ha carregat sense pietat contra dos dels companys per haver parlat malament de Carrasco. La primera a rebre ha estat Marta López, a qui Jorge Javier ha acusat de contribuir a “enderrocar-la“: “Tu has ajudat a fomentar la idea que Rocío no és bona mare i no ho neguis. Creus que som monòlits que estem aquí i que passem per plató? No pots dir que mai no canviaràs d’opinió sobre ella perquè així no avances. És ridícula la teva posició al respecte”.

Marta López rep les acusacions de Jorge Javier Vázquez / Telecinco

Antonio Montero també ha rebut la fúria del presentador. En el seu cas, tot ha començat quan ha acusat Jorge de ser un fals: “Ara critiques Olga, la dona d’Antonio David, però després anaves agafat del seu braç quan va venir al Deluxe“. Una acusació que no va fer gens de gràcia al de Badalona: “Ho feia perquè estava nerviosa. La gent com tu, que no veu els programes, enverina la societat. I ara no em demanis perdó, no ho adornis amb un llacet”.

Una nova mostra del caràcter del presentador, que no es deixa trepitjar i que no dubta en compartir la seva opinió encara que això suposi carregar contra els companys.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: jul a maig 27, 2021 | 12:08
    jul maig 27, 2021 | 12:08
    Egocentrisme passa´t de voltes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa