Jorge Javier, indignat: “Realment creieu que el govern vol matar gent?”

Jorge Javier Vázquez ha entrevistat José Bono durant el ‘Sálvame’ especial d’aquest dilluns. L’expresident del Congrés ha explicat com està vivint el confinament, el que ha donat ales al presentador per reflexionar sobre la situació d’excepcionalitat que travessa el país. 

Un tema que l’indigna, ja que considera que s’està fent política d’un tema sanitari: “Estic molt acostumat a donar opinions sobre política, sóc votant d’esquerres i no ho he negat. Però ho he fet en moments en els quals el país tampoc no estava tan malament com està ara. S’ha polititzat el coronavirus. En aquests moments la societat està molt polaritzada i o s’està d’acord amb el que està fent el govern espanyol o s’està en contra. El coronavirus s’està fent servir com un mitjà per dividir la societat“.

“Dissabte vam connectar amb la ministra d’Igualtat i vaig rebre missatges que em van posar els pèls de gallina. Eren molt insultants. Si dono pas a Irene Montero o la ministra portaveu, l’altra part entén que jo el que he de fer és no escoltar sinó fotre hòsties fins al cel del paladar. I tampoc no és la meva feina, sinó escoltar i preguntar per saber més”, lamenta. I afegeix: “Espero que els polítics estiguin a l’altura i que es demanin responsabilitats. El que no podem fer és fer servir el coronavirus per carregar-nos el govern. Això no és demanar responsabilitats, sinó seure d’una manera seriosa i veure què ha passat i què no ha passat. Si el que estem esperant és agafar munició per començar una guerra quan això acabi, crec que no és el camí adequat. Confiem en la gent que ens està governant. Confiem en què estan obrant de bona voluntat i que no volen exterminar mitja humanitat”. 

Jorge Javier Vázquez parla de la crisi del coronavirus   Telecinco

Jorge Javier Vázquez parla de la crisi del coronavirus / Telecinco

I és que considera que ens trobem en un moment en el qual el més important és estar tots junts: “Creus que el govern vol matar la gent? Creus que si el govern pogués comprar mascaretes i respiradors no els compraria i es penjaria totes les medalles del món? Entenc que abans sí que podia manifestar-me políticament perquè la situació era menys complicada, però crec que la meva feina ara no és poder enervar gent que ens està veient i que no està d’acord amb mi. A partir d’ara em dedicaré a informar i no a opinar”. Una promesa que caldrà veure si compleix.

Nou comentari