Jorge Javier, irònic amb Albert Rivera: “Tant de bo treballessis amb nosaltres”

Jorge Javier Vázquez mai no s’ha tallat a l’hora de parlar de política. Carrega contra aquells que no li agraden i també contra els de la seva pròpia ideologia. L’últim a rebre ha estat Albert Rivera, contra qui s’ha mostrat molt contundent. 

Primer de tot deixava caure un dard enverinat en directe, quan recordava que no els val la pena parlar sobre ell a plató perquè no genera audiència: “Compte que Albert Rivera baixa l’audiència…”, deia tot fent referència a l’última entrevista que ha concedit l’exlíder de Ciutadans a Bertín Osborne, que va aconseguir un share molt baix. 

Albert Rivera a 'Mi casa es la tuya'   Telecinco

Albert Rivera a ‘Mi casa es la tuya’ / Telecinco

També ha centrat la seva columna de ‘Lecturas‘ en ell, un escrit crític en el qual també ha deixat anar unes afirmacions bastant surrealistes: “Albert Rivera ha tornat. Per a què?, em pregunto. Per a si mateix, em responc. Torna guapo i fresc que és l’única cosa que puc dir d’ell perquè de tota la marató d’entrevistes que ha fet aquesta setmana per promocionar el seu llibre, no n’he vist cap. No m’interessa res el seu cantó polític”.

No li interessa la seva opinió sobre la gestió de Pedro Sánchez o sobre l’exili del rei. Sobre què l’agradaria sentir parlar? “A mi el que em podria fer gràcia de Rivera és veure’l comentant realities. Barallar-se amb aquella vena tan pandillera que exhibia en el Congrés contra un dels solters de ‘La isla de las tentaciones’ o fent un polígraf basat en rumors costumbristes de la seva antiga professió”.

Jorge Javier Vázquez contra Albert Rivera   Telecinco

Jorge Javier Vázquez contra Albert Rivera / Telecinco

El català considera que Albert Rivera és massa jove per convertir-se “en un gerro xinès”. Ara bé, és conscient que el seu desig és difícil que es faci realitat: “És massa guapo per no prodigar-se en platós escandalosos plens de fluids libidinosos. Ha deixat la política -bé, més aviat el contrari- i diu que està feliç. Molt bé, ara falta que es despentini i fitxi per Mediaset. El veig més fent colla amb Kiko Matamoros que convertit en la consciència d’un país que està fins als nassos de Pep Consciències“.

 

Nou comentari