Jorge Javier: “No sóc capaç d’escriure un llibre que no parli de mi”

El català aparca l'escriptura i se centra en presentar un nou 'reality' de Telecinco

Jorge Javier Vázquez segueix imparable a Telecinco. La cadena ha estrenat aquest dijous la segona temporada de La casa fuerte, el reality en el qual dos grups de famosos competeixen per robar els diners que acumulen els altres en les proves.

Des del principi quedava clar que el presentador català volia cridar l’atenció. Com? Amb un nou canvi de look, el més atrevit de Jorge Javier fins ara. I és que ningú no s’esperava que aparegués amb els cabells tenyits de blau, un tint estrafolari que deixava tots amb la boca oberta.

Aquest és un dels programes preferits de Vázquez, que reconeix obertament que prefereix els realities amb concursants famosos: “M’agrada veure perfils de persones que ja conec, no d’anònims. Tot va molt més ràpid si els concursants ja són coneguts”. 

Jorge Javier, amb els cabells de blau   Telecinco

Jorge Javier, amb els cabells de blau / Telecinco

L’altra presentadora serà Sandra Barneda, que s’incorpora poc després del triomf de La isla de las tentaciones. Ella ha motivat una pregunta a Jorge Javier, per cert, que l’ha fet protagonista d’alguns titulars. La catalana ha quedat finalista del premi Planeta amb el seu nou llibre, el que ha donat ales a Bluper per preguntar a Jorge Javier si s’animaria a escriure una novel·la. La resposta no ha deixat indiferent a ningú.

I reflexionava: “Fins ara he escrit dues novel·les que tenien a veure amb la meva vida, les que he convertit en musical. Crec que no tinc la capacitat ni el talent per escriure una novel·la que no tingui a veure amb mi. No sóc capaç d’escriure un llibre que no parli de mi. Em sembla una cosa molt complicada. A més a més, el procés no em produeix plaer… La soledat i estar pensant contínuament en el llibre. Jo sóc un home de l’escenari, un actor de teatre i cantant. Això em produeix més satisfacció perquè sents la reacció del públic en el moment. En el procés de l’escriptura hi ha molta insatisfacció, a més a més. Mai no estàs segur del resultat”. Una creació que de moment ha decidit abandonar. 

Nou comentari