El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier carrega contra una concursant de ‘GH’: “És perdedora, kamikaze i megalòmana”
  • CA

Que Jorge Javier Vázquez no és imparcial quan presenta un reality és evident. El català no té ni pèls a la llengua ni miraments a l’hora de fer evident quin és el seu concursant preferit. En aquesta última edició de ‘Gran Hermano VIP’, molts teleespectadors l’han acusat a ell i al programa de fer tongo perquè guanyi Míriam Saavedra. Sigui veritat o no, el que sí que ha quedat demostrar és que Jorge Javier no és gens fan de Mónica Hoyos

 

La presentadora i model ha estat envoltada de polèmica des que va entrar a la casa, ja que la rivalitat amb Míriam ha generat molt moments de tensió i encara més baralles. O ets favorable a Míriam o ho ets Mónica. El presentador català ho té clar, i per si hi hagués algun dubte, així ho ha manifestat a la seva última columna de ‘Lecturas‘.

 

Comença assegurant que Mónica no li ha caigut bé mai, però que ara comença a entendre-la: “Acudia als platós investida d’una ridícula dignitat que la convertia en un personatge caricaturesc i antipàtic. Ella no sortia d’allà perquè s’havia acostumat a caure malament. No obstant això, després del seu pas per ‘GH VIP’ he acabat agafant-li estima”. 

 

 

 

Aquesta presumpta estima, per això, no impedeix que carregui contra ella durament i la deixi verda: “He vist una dona profundament equivocada que s’enfronta a les seves emocions a cops de matxet. Si es parés a reflexionar només una mica, s’adonaria que la vida no és aquell riu revolt en el qual permanentment es desenvolupa. No és que ara promogui la canonització de Mónica Hoyos, però tampoc em batega destruir-la sense compassió. Demana a crits escalfor humana, un clau emocional al qual agafar-se per no caure en la desesperació després d’haver estat derrotada per Míriam”.

 

“Mónica és una perdedora i a mi m’agraden les perdedores, entre altres coses perquè a les triomfadores els hi falta en la majoria de vegades la generositat. El caràcter de Mónica és procliu al classisme a la cursileria, a la megalomania i a un munt de coses lletges més, però no crec que sigui un cas irrecuperable. Em provoca tendresa perquè durant diversos anys està assistint a un lent però inexorable deteriorament professional i això no hi ha ment que ho suporti”, prossegueix.

 

Jorge Javier Vázquez i Mónica Hoyos
 | Telecinco

 

El presentador segueix amagant aquest mal rotllo amb unes paraules presumptament tendres: “Ha estat una kamikaze i això m’agrada. Hauria d’haver arribat fins a la final. Li queda, això sí, una àrdua tasca per fer: deixar de ser Mónica Hoyos per ser feliç”. En què quedem?

 

 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa