Jorge Javier: “M’han escrit famosos per dir-me que prenen antidepressius”

Jorge Javier Vázquez va preocupar molt els seus seguidors en anunciar que fa uns mesos que lluita contra una depressió molt forta. El presentador no va encaixar bé patir un ictus i haver de tornar a operar-se uns mesos més tard per una complicació derivada d’aquest, el que ara ha confessat. 

Ara en torna a parlar a la seva columna de ‘Lecturas‘, en la qual dona més informació al respecte: “No he estudiat a fons el tema, però se’m va quedar gravada una de les frases que em va dir la meva psicòloga: “El cervell és química i electricitat”. I quan alguna de les dues coses no estan compensades, alguna cosa falla i et comencen a passar factura a l’estat anímic. Beneïda química que ens ajuda a continuar”.

“La de gent que m’ha escrit -alguns d’ells molt coneguts- confessant que també pren antidepressius però que no li explica a ningú. Per què aquesta resistència a confessar que som humans? Per què no assumim que de vegades necessitem una posada al punt per seguir transitant pel camí de la vida? Beneïda química, però també beneïts psicòlegs. Amb els anys distingeixo aquells que ens hem preocupat per anar a teràpia i aquells que han passat olímpicament perquè pensaven que era una pèrdua de temps”, explica Jorge Javier.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tengo ganas de que pase de una vez este año porque no me gusta aprender a palos.

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

Els presentadors parla sobre la seva experiència amb els terapeutes, la que ve de lluny: “Vaig començar a anar als 27 anys per enfrontar-me a la meva homosexualitat, després a la meva feina i després a la meva vida en general. Ara hi vaig cada setmana perquè necessito un lloc on desfogar-me sense que em jutgin. M’agrada seguir anant a teràpia. La meva psicòloga diu que anar a consulta és una feina de puntada fina, que les coses no s’arreglen en un parell de sessions”. 

“Hi ha gent molt hermètica que se sent molt culpable perquè és incapaç de compartir els pensaments que els turmenten. Què equivocats que estan i quina pena em produeix que arribi a sentir-se malament per aquest motiu”, diu el presentador completament convençut. 

Nou comentari