El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier a Mila Ximénez: “Tot és molt menys si tu no hi ets”
  • CA

Divendres passat va ser l’aniversari de Mila Ximénez, que es troba immersa en ple tractament contra el càncer de pulmó que pateix. I Jorge Javier Vázquez li ha dedicat una afectuosa carta en el seu post de la revista ‘Lecturas’. “El divendres va ser el teu aniversari, una excusa com una altra qualsevol per parlar de tu. Però en realitat no he de justificar-me per a escriure sobre tu, quina ximpleria. Per què fer-ho si ets, des de fa molts anys, una de les persones més importants de la meva vida?”, comença el presentador.

Seguidament, escriu: “Et conec des de petit, quan sorties a les revistes com Mila Santana. Em semblaves una dona maca, sense més. Però, clar, tampoc demanaràs grans raonament psicològiques a una criatura de deu anys. El cas és que no em produïes excessiu interès, no cal que ens enganyem. Després et vaig perdre la pista i vaig començar a tenir relació amb tu gràcies a que Raúl Prieto et rescatés per al programa ‘Aquí hay tomate’, alliberant-te d’un ostracisme vital i professional tan llarg com injust”.

Però relata Jorge Javier que quan es van començar a fer amics va ser a ‘Sálvame’, “aquest programa que va començar com una reunió d’aturats i ara som els reis del mambo. Perquè després em diguin que la vida no té música”. I continua: “Escric sobre tu i somric perquè és que em fas molta gràcia, Mila. Ets graciosa sense saber-ho, que és la millor manera de ser un festival de l’humor. Al teu costat he passat moments únics. Irrepetibles”.

I aprofita per confessar: “Jo t’estimo molt, però no t’ho dic perquè sóc així, ja ho saps. Però només amb gent a qui estimo tant em ve de gust fer coses. Sortir a sopar, per exemple. Anar al teatre. Viatjar. He fet amb tu viatges divertidíssims”.

I conclou: “Ha estat el teu aniversari, Mila, i només vull dir-te que som molts els que estem al teu costat. Sé que el camí està sent complicat. Però tot és molt menys si tu no hi ets”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa