Jorge Drexler i Leonor Watling tenen coronavirus: “Fa molta por”

Jorge Drexler i Leonor Watling han superat el coronavirus, una bona notícia que han donat alhora que han tret a la llum, precisament, que han estat malalts. Ho han fet a ‘El Objetivo’, en una conversa del cantautor amb Ana Pastor: “La primera setmana de confinament va ser molt dura perquè la meva dona estava malalta i la vam tenir aïllada a l’habitació. La segona setmana em va tocar a mi i va ser molt dura, per la càrrega que et tornes per a la família. Jo estic començant la quarantena, aquesta en la qual la gent parla d’avorrir-se i donar-hi voltes”.

“Vaig passar uns dies molt estranys, amb molta por, encara que vaig tenir la versió lleu de la malaltia. Però tenim un altre familiar positiu que va estar convivint amb nosaltres uns dies i estem tots molt espantats“, ha explicat. Afirma, però, que està millorant l’ànim: “Per fi agafo una guitarra després de dues setmanes, fixa’t si hauré estat tocat aquests dies”. 

El decret i l’estat d’alarma va coincidir amb la seva arribada a Espanya després d’uns dies a Costa Rica: “En arribar em vaig assabentar que havien decretat les mesures especials i m’he d’encarregar que arribi el meu fill des de Londres que està estudiant allà. El que ens va passar a totes les famílies, que ens va enxampar per sorpresa perquè això no es veia venir”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Y gracias @drexlerjorge por acompañarme!

Una publicación compartida de LeonorWatling (@leonorwatling) el

Un relat que ha volgut concloure amb positivitat: “D’això també se surt, no és una malaltia forta en molts casos. S’ha de tenir serenitat en aquests moments, de la mateixa manera que no s’ha de comprar com bojos i s’ha de deixar els hospitals lliures per a persones que realment ho necessiten. Nosaltres no vam anar a consultar, ho vam fer des de casa”. 

Nou comentari