El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sílvia Abril, trencada en parlar de l’ingrés del seu amic Jordi Sánchez: “Terrible”
  • CA

L’ingrés hospitalari de Jordi Sánchez ha tingut molt preocupats els seus amics i familiars. L’actor de La que se avecina ha agraït els missatges de suport i ha explicat aquest cap de setmana que el pitjor d’estar 24 dies a l’UCI van ser les al·lucinacions que tenia sobre la presumpta mort del seu fill. La seva amiga Sílvia Abril n’ha parlat durant l’entrevista que ha concedit a Liarla Pardo, en la qual ha reconegut que va patir molt.

La humorista catalana, amb llàgrimes als ulls, s’ha trencat en recordar com de dur ha estat tenir el seu amic en coma induït gairebé un mes: “Li vaig inflar el mòbil a missatges. Li enviava cançons i se les dedicava a la seva dona perquè tots la trucàvem contínuament”.

Sílvia Abril a Liarla Pardo / La Sexta

“Quan en Jordi es va despertar estava fatal, com es desperten tots… Quan es veuen és terrible. Ell es va veure fatal, molt més prim i molt desubicat“, ha relatat.

L’actor patia pneumònia bilateral derivada del coronavirus, la que es va complicar fins al punt de necessitar ser intubat. Uns dies complicats que, afortunadament, ha pogut deixar enrere.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa