El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jordi Martín pateix un accident de trànsit que quasi acaba amb la seva vida
  • CA

 

El paparazzi Jordi Martín ha patit un greu accident de cotxe que quasi li costa la vida. El passat dissabte 19 de maig el paparazzi tornava a casa després d’assistir a l’aniversari del seu company de ‘Cazamariposas’, el presentador Nando Escribano, quan el seu cotxe va xocar contra una mitjana després de quedar-se dormit al volant. Tot i l’espectacularitat de l’accident, Jordi Martín ha patit la fractura de tres costelles. “Estic malament, amb tres fractures en les costelles. Aparentment se’m veu sense cap ferida oberta, però tinc uns dolors immensos”, ha dit en declaracions a ‘Cazamariposas’.

 

El paparazzi ha relatat com va ser l’accident: “Aquella nit vam ser a l’aniversari del nostre company Nando Escribano i sobre les 3:30 del matí vaig agafar el cotxe i vaig marxar perquè estava molt cansat. No podia més i vaig pensar a la propera àrea de servei paro, no puc seguir i l’accident va ser a 300 metres de l’àrea de servei. Va ser un primer impacte contra la mitjana dreta, aquí vaig reaccionar i seguidament vaig sortir disparat donant tres voltes de campana creuant l’autopista i impacte contra un pal”. I ha afegit: “Els mossos em van dir que, si aquest impacte no dóna en la part de darrere i dóna en la davantera, on estava jo, ara mateix no estaria aquí explicant això. Per un metre estic viu, de miracle“.

 

Després de l’accident, Martín va poder sortir del cotxe pel seu propi peu per ser posteriorment traslladat a un hospital, on va arribar a pensar-ho realment. “Vaig pensar, estic rebentat per dins. Pensava en les meves nebodes, la meva família, els meus amics… en moltes coses”, ha recordat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa