El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les luxoses vacances de Jordi González: Rio de Janeiro, Astúries i Míkonos
  • CA

Jordi González és un apassionat dels viatges. El presentador català aprofita al màxim cada vegada que té dies de festa a la televisió, com ha tornat a fer aquest estiu. Després de pràcticament dos anys sense poder anar-hi, finalment ha pogut tornar al seu estimat Brasil. Allà ha passat uns dies de descans, concretament a Rio de Janeiro. Entusiasmat per haver pogut tornar, ha compartit unes quantes fotografies des d’una de les platges més famoses de la ciutat.

Aquest no ha estat el seu únic destí vacacional, per això. Poc després de tornar a Espanya, va posar rumb fins al fred d’Astúries. Aquí ha canviat d’estil i ha optat per un turisme més rural i de natura del que també ha presumit a Instagram.

Finalment, ha volgut escurar els últims dies abans de reincorporar-se a Telecinco amb una escapada a les illes gregues. El presentador ha escollit Míkonos, una de les més populars, per passar uns dies de platja i passejos pel paradís de casetes blanques, molins i aigües cristal·lines.

Unes vacances molt intenses que tornen a demostrar que Jordi González és un autèntic fanàtic dels avions i dels viatges estivals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa