Jordi Évole ha visitat Pablo Motos a ‘El Hormiguero’ per fer promoció de ‘Lo de Évole’, el seu nou programa de La Sexta. S’estrena aquest diumenge i ve carregat de bombes: entre elles, una entrevista amb Oriol Junqueras a presó. El convidat va recriminar a Pablo Motos que s’estigui quedant amb les millors entrevistes: “És que ara ets l’entrevistador de polítics per excel·lència. Els has acaparat tots! Abans érem pocs aquells que entrevistàvem polítics en els nostres programes i ara aquest és l’únic al que venen. Jo he de buscar el meu nínxol de mercat, no puc entrevistar Will Smith”. 

Un reconeixement que va provocar que el presentador confessés per què Pedro Sánchez és l’únic polític que no ha acceptat la invitació del programa: “Saps per què? Es va enfadar amb mi perquè l’últim cop el vaig punxar preguntant-li si pactaria amb Podemos. Perquè vegis com ha canviat tot…”.

Pablo Motos i Jordi Évole a 'El Hormiguero'   Antena 3

Pablo Motos i Jordi Évole a ‘El Hormiguero’ / Antena 3

També han parlat sobre l’entrevista que va fer durant la campanya a Santiago Abascal. I és que Évole també li hauria demanat parlar amb ell: “Jo vaig demanar aquesta entrevista però no me la va donar… Escolta, Abascal va venir muntat a cavall?”. Una pregunta curiosa que feia riure el presentador: “No, el plató rellisca molt”. I d’aquí, a un dard enverinat d’Évole: “Quina llàstima… Li vindria bé una bona hòstia“. Una cosa que els indigna? Que els critiquin per entrevistar segons quin polític: “Quan entrevisto algú la gent es creu que penso com ell. Avui m’han acusat de blanquejar Oriol Junqueras quan he anunciat que apareixeria al programa”.

Precisament ha volgut promocionar una mica l’entrevista al pres polític: “Gravar a presó és complicat i gairebé més difícil sortir que entrar. Tenia moltes ganes de fer un programa amb presos, sense voler jutjar, només escoltar”.

Jordi Évole visita 'El Hormiguero'   Antena 3

Antena 3

I d’aquí, a recordar algunes anècdotes del passat que van acabar amb un ensurt. Évole reconeixia que algun cop ha comès algun delicte menor: “Em van enxampar robant la banda sonora de la pel·lícula ‘Barrio’. Els vaig dir que era un treball per a la universitat perquè estava estudiant periodisme i em van deixar anar. Anava amb un amic que es deia justícia”, deia tot fent broma. Això va provocar que li donés un atac de riure, el que va espantar Pablo Motos perquè el català es pot arribar a desmaiar quan riu molt per culpa d’una malaltia.

“M’ha donat una mica, però m’estic curant. És per la cataplexia. Ara em desmaio menys perquè em medico, però sí que segueixo desmaiant-me… Hi ha una tendència a pensar que tinc una malaltia terminal, per això. Serà una cosa de tota la vida, però no és res greu. Així que deixin de dir-li als meus pares que el seu fill s’està morint”. 

Nou comentari

Comparteix