Jordi Évole s’ha emocionat durant l’emissió del seu últim programa. Abans de mostrar la Rosalía més íntima, entrevistava una pacient amb coronavirus. La dona ha passat deu dies a l’UCI, però ho ha superat i té moltes ganes de donar ànims a altres persones que es troben en la mateixa situació que ella.

“Quan em vaig despertar estava a l’UCI. Li van dir al meu fill que les notícies no eren bones. Hi havia molt risc i es temien que no sortiria d’aquesta. La gent em va aplaudir quan vaig sortir de l’UCI. Em deien que molt bé, que havia estat una lluitadora i una campiona. Vaig plorant molt, perquè emociona. Són fantàstics. He passat tanta por aquests dies…”, reconeixia visiblement emocionada.

“Tinc molta força i no sabia que era tan forta. Els metges s’estan deixant la pell, per això. Ara ja estic a planta i per això aplaudeixo cada dia amb totes les meves forces a les vuit de la tarda. Això sí, necessito veure la meva neta”, afegia.

Una entrevista que emocionava molt el presentador, que reconeixia que s’havia emocionat molt: “Ets un sol enmig d’aquesta tempesta. M’ha deixat molt tocat per les teves forces i les ganes de viure. Estic en xoc, ha estat increïble”.

Tot, després d’un missatge de la dona: “Tingueu il·lusió, fe i molta esperança perquè sortireu d’aquesta”. 

 

Nou comentari

Comparteix