Jordi Cruz revela a qui votaria a les eleccions madrilenyes: “Abans mai no ho hauria fet”

El xef català es mostra indignat amb les restriccions que imposen a la restauració des de fa mesos

Sempre genera molta expectació que un famós parli sobre política i, encara més, si acaba confessant quin partit vota. L’últim a fer-ho obertament ha estat Jordi Cruz, el cuiner català i membre del jurat de Masterchef. En el seu cas, ha deixat clar a qui votaria en les eleccions madrilenyes del pròxim 4 de maig. Ho ha dit en una entrevista a Aquí, amb Josep Cuní que ha generat moltíssims comentaris a la xarxa.

“No pot haver-hi tanta diferència el que es fa a Barcelona i a Madrid. No pot ser que jo que mai hauria votat al PP, ara votaria a Isabel Díaz Ayuso. Què està passant? No pot ser!”, etzibava. 

Molt enfadat amb el govern per les mesures restrictives que tenen imposades als restaurants des de l’any passat, ha lamentat que el forcin a tenir tancats tots els seus locals: “Tinc tots els restaurants tancats des del mes de setembre perquè en aquestes condicions no em val la pena tenir-los oberts. Esperem que a partir del 9 de maig ens deixin donar servei fins a les 23 h perquè ho necessitem. Nosaltres vam fer una bona preparació i el meu soci va calcular que patiríem durant dos anys. Hem tingut suficient pulmó i tranquil·litat per intentar obrir on ho vam deixar, però qui ara paga un lloguer està venut. Nosaltres ara hem arribat al nostre límit. El juny és la data límit on hem de poder obrir perquè sigui un any amb el menor efecte negatiu per a nosaltres psicològicament i també per al nostre client”.

El problema? Que no els han ajudat econòmicament: “Se’ns dona per morts, se’ns fa pagar impostos i les ajudes… Hi ha llocs que ja estan morts. No ens han donat l’oportunitat. A l’estiu vam treballar superbé i un divendres, quan teníem la nevera plena, ens van fer tancar. Hi ha hagut molt poca sensibilitat amb un sector que és molt important en el nostre país. És una pandèmia i la nostra feina és molt social. Doncs mima’ns una mica perquè puguem sobreviure. No ens ho han posat gens fàcil, ajuda zero. Barcelona ha passat per un totxo i un procés independentista que ha donat molta guerra. Ens hem carregat la ciutat més maca d’Europa amb una projecció brutal i ara estem a l’UCI”. 

Un xef molt sincer que confia poder obrir els seus restaurants el mes vinent per intentar sobreviure després de dos anys catastròfics per a la restauració.

Comentaris

    D'on no n'hi ha no en raja 21/04/2021 3:10 pm
    El cruz, tot solet s'ha posa't la creu. Votar a la ayuso és com cuinar un plat d'excrements

Nou comentari