Joaquín Sabina va preocupar molt en patir una caiguda fortíssima durant un concert el passat mes de febrer. Estava cantant en directe quan queia de l’escenari i es feia un cop al cap. Ràpidament el traslladaven a l’hospital, on va patir un vessament cerebral que el va obligar a ser operat d’urgència. Va passar sis dies a l’UCI i encara té conseqüències, el que ha explicat durant la seva reaparició a ‘Lo de Évole’.

El cantant apareixia amb el braç en cabestrell i reconeixia que ho ha passat molt malament: “Va ser més fort del que la gent creu”. De moment no pot tocar la guitarra ni fer moviments bruscos, però espera estar completament recuperat en uns mesos.

Jordi Évole ha aprofitat l’ocasió per preguntar-li com està vivint el confinament, el que ha donat ales al cantant a demanar que el govern ajudi la cultura: “Estic trobant molt a faltar que aquests dies, en els quals tots els ministres i presidents surten dient les ajudes que tindran tots, que a ningú no se li hagi ocorregut que la cultura s’ha quedat amb el cul a l’aire sense saber com tapar-se’l. Els cantants, pintors, cineastes… Així que, si us plau, cap broma sobre això”. 

Ha afegit que troba a faltar quedar amb els amics i fer petons a la gent que s’estima: “Ja sé qui m’ha robat el mes d’abril, el malparit del coronavirus”. El que més mal li fa? Que els més afectats siguin les persones grans: “Em fa molt de mal que qui pitjor ho està passant és la gent gran. Ells van treure a moltes famílies de l’anterior crisi, cedent la seva pensió perquè poguessin menjar. Aquesta crisi cab… s’està bolcant amb ells d’una manera insuportable”. 

Una reaparició molt esperada per als seus fans, que hauran d’esperar una mica més fins a la seva recuperació completa. 

Nou comentari

Comparteix