La bona vida de Joan Carles a Abu Dhabi: “S’ha aprimat 4 kg gràcies a la gimnàstica”

El Borbó fa cas omís a les informacions compromeses sobre els seus negocis

Han passat tres mesos de la marxa de Joan Carles Borbó. L’emèrit va fugir dels problemes judicials que l’esquitxaven i va refugiar-se en el luxe d’Abu Dhabi. Allà continua, envoltat d’amics propers que li fan la vida més fàcil. Carlos Herrera ha explicat quina és la seva rutina allà: “Joan Carles està molt informat. Escolta la ràdio, llegeix les notícies, fa gimnàstica… De fet, ha perdut quatre quilos i ha millorat aquella cama que li dona tants problemes i que li fa caminar amb bastó”.

El periodista segueix convençut, però, que l’emèrit tornarà a Espanya aviat: “Tots aquells que estan còmodes amb ell fora, que no s’acostumin a què estigui fora. Pot tornar quan vulgui”. 

Per una altra banda, Paloma García-Pelayo afegeix a Look que està convençuda que no es farà pública la seva tornada a Espanya fins dies després. A més a més, tindria la confirmació que Joan Carles ha estat en contacte amb la família durant aquestes setmanes, així com amb diversos empresaris espanyols: “L’emèrit troba a faltar els afectes i la sensació d’estar a casa”.

El rei Joan Carles   Europa Press

 Europa Press

Afirmen que, de fet, havia arribat a fer plans amb amics per diversos racons d’Espanya. Al final, però, els hauria cancel·lat sense cap altra data en ment. 

Nou comentari