El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Vinculen Joan Carles amb la mort d’una embarassada: “Diuen que era fill seu”
  • CA

La llista d’amants de Joan Carles Borbó és interminable. Fa temps que ha deixat d’estranyar que s’hi afegeixi un nom, però la història que ha tret a la llum Lucía Etxebarría ha deixat amb un pam de nas. L’escriptora ha volgut recordar la mort d’una actriu molt coneguda en els anys 70, una jove promesa anomenada Sandra Mozarowsky que va participar en diverses pel·lícules de pit i cuixa. 

No dubta en relacionar-la directament amb Joan Carles, amb un parell d’afirmacions que fan pensar que té informació privilegiada sobre l’aventura que haurien mantingut quan el monarca tenia 39 anys: “En els cercles de Madrid se la relacionava íntimament amb Joan Carles. Quan va morir, amb 18 anys, estava embarassada de cinc mesos. Hi ha qui diu que el pare del bebè era el rei. Això es diu. Mai no s’ha pogut confirmar”.

 

 

La família de la jove sempre va sospitar que era mentida que s’havia suïcidat, el que envolta la història d’una sospita: “La finestra era massa alta perquè hi hagués caigut per accident. Tampoc no hi havia plantes que pogués estar regant. L’informe de l’autòpsia va desaparèixer misteriosament. Des del moment en el qual va caure des del quart pis del seu apartament, la mort de Sandra va estar coberta per una aura de misteri i silencis”.

 

 

Està insinuant, amb aquesta història, que algú del cercle de Joan Carles va manar assassinar-la perquè no tingués el seu fill? Aquesta és la teoria que s’han fet molts usuaris de Twitter després de llegir els seus missatges, encara que no hi ha res confirmat i fins i tot Etxebarría n’és conscient: “La mort de Sandra sempre serà com una història de novel·la”. L’escriptora ha encès Twitter i ha aixecat la sospita que l’emèrit podria tenir alguna cosa a veure amb aquesta tràgica mort. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa