El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bárbara Rey, sobre l’aventura amb Joan Carles: “Jo era la preferida”
  • CA

S’està parlant molt aquests últims dies de Bárbara Rey, que apareix en el llibre de Juan Fernández-Miranda i Javier Chicote en el que treuen a la llum un arxiu secret de l’exconseller de Joan Carles de Borbó. En aquests documents, es parla del presumpte xantatge que hauria fet Bárbara a l’emèrit. La vedette tindria en el seu poder uns vídeos d’alt contingut eròtic amb ell de l’època en la que eren amants, els que hauria aprofitat per guanyar quatre milions d’euros.

L’exdona d’Ángel Cristo s’ha pronunciat sobre el tema davant dels micròfons d’Informalia, que han volgut saber si és cert que van pagar-li aquesta gran quantitat de diners a canvi del seu silenci. Ella ha deixat anar una rialla sonora: “Si us plau, no vull dir res sobre el tema. Com que jo no he treballat mai a la vida, doncs sembla que no valc per res i que m’han hagut d’ajudar… no?”, negava amb contundència.

Bárbara Rey en el debat de Supervivientes / Telecinco

En aquest llibre també es deixa caure que Bárbara hauria estat una de les amants preferides de Joan Carles, sobre el que ella sí que es pronuncia: “No és estrany“, respon amb sorna. Una entrevista que aprofitava per enviar un missatge als escriptors del llibre: “Per què no parleu amb aquella gent? Ells que saben tant? A mi m’estàs preguntant coses que jo no sé. Són ells els preparats, informats i cultes”. Bárbara Rey formaria part de la llarga llista d’amants del Borbó, el que hauria aprofitat, presumptament, per embutxacar-se una gran quantitat de diners. Ella ho nega, així que ara són aquests investigadors qui hauran de publicar les proves que ho demostrin.

Joan Carles de Borbó no fa més que encadenar una polèmica rere una altra. Assenyalat pels seus negocis tèrbols, els comptes a l’estranger i les comissions il·legals de les que s’hauria apropiat, també queda en evidència per la feinada que hauria generat al servei d’intel·ligència per protegir-lo de les filtracions que podien fer les seves amants.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JordiP a novembre 09, 2021 | 11:37
    JordiP novembre 09, 2021 | 11:37
    Tonteria. Tothom sabia que la Rey (que estaba estupanda) era el caramel desitjat de tot libidinós que es preciés. I el Juanca era el rei dels libidinosos, és clar. I la Rey, que de tonta no té un pél, li va fer un Exuperància (recordeu el cas Pedro J.?) i va posar el video a bon resguard en tres o quatre llocs. Persiaca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa