El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jimmy Giménez Arnau reconeix haver tastat la carn humana: “Té gust d’estofat”
  • CA

Jimmy Giménez Arnau mai no ha tingut vergonya a l’hora de fer confessions surrealistes sobre la seva vida privada. És habitual veure’l revelar informació sobre ell que poca gent s’atreviria a fer pública. L’últim exemple l’hem vist aquest dissabte, durant la seva intervenció a ‘Sábado Deluxe’. L’havien convidat perquè parlés del seu nou llibre autobiogràfic, en el qual treu a la llum un episodi que no havia explicat mai fins ara: quan va menjar carn humana.

El periodista assegurava llavors que era l’anècdota que més li havia costat explicar, ja que encara tenia malsons amb allò. Però què va passar? “Estava al sud de Sudan. Estaven en guerra els musulmans contra els cristians i hi havia toc de queda. Quan vam voler traspassar una aldea, ens van dir que no podíem passar-la. No hi havia molts habitants, de fet cabien tots al voltant d’una casa. Vam veure que hi havia un alemany saltant sobre una taula de fusta, lligat amb tires de gasela i en coma etílic”.

Jimmy Giménez Arnau a ‘Sálvame’ / Telecinco

I afegia: “Vam aconseguir marxar d’allà, però vam haver de tornar-hi tres dies després. En arribar, vam veure que estaven celebrant una gran festa. Hi havia un munt de menjar i moltes més begudes. Quan vam acabar el banquet, vam veure que tots ens miraven i reien sense parar. Finalment, ens van dir: “Us heu menjat les cuixes de l’alemany“. Immediatament després em vaig produir el vòmit. Em vaig ficar els dits fins al fons, fins als collo…, i encara hi ha nits en les quals em desperto pensant que m’he menjat l’alemany”.

Una introducció accidentada al canibalisme que li va produir un trauma. Els col·laboradors volien saber més, com per exemple a què sap la carn humana. Jimmy, sense pensar-s’ho, responia: “Té un gust similar a l’estofat“. Una anècdota que reconeix que li fa vergonya explicar, però que necessitava compartir. Una nova mostra de la transparència, a vegades exagerada, del col·laborador. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa