El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jesús Vázquez confessa que ha viscut una època molt fosca: “He necessitat ajuda psicològica”
  • CA

Jesús Vázquez està d’enhorabona. El presentador engega aquest dimecres un nou programa a Cuatro que suposa una nova aventura televisiva: posar-se al capdavant d’un concurs gastronòmic de rebosteria. ‘Bake Off‘ buscarà el millor pastisser del país, el que intenta aprofitar-se de l’experiència i estima que genera el gallec per augmentar l’audiència de la segona cadena del grup.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ya tenemos fecha para el ESTRENO de #BakeOff!!  Nos vemos el miércoles 6 de marzo a las 22:45 horas en @cuatro 

Una publicación compartida de Jesús Vázquez (@jvazquezoficial) el

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Manos a la masa para hacer el regalo de San Valentín de mi Roberto @bakeofftv

Una publicación compartida de Jesús Vázquez (@jvazquezoficial) el

 

Per tal de fer-ne promoció, Vázquez ha concedit una dura entrevista a ‘Pronto’ en la qual s’ha sincerat d’una manera molt sorprenent. I és que no s’esperava que confessés que ha viscut una època molt fosca: “Des de fa un any o així, em vaig posar en mans d’un psicòleg estupend que m’està ajudant amb la higiene del somni. Acabo de superar el meu pitjor malson“. 

 

 

Assegura que pateix un insomni agut, un trastorn del somni que li impedia dormir bé: “He tingut molts problemes per dormir i aquesta vida boja que portem -els presentadors- no ajuda molt. És horrible no poder dormir i tenir insomni. Però, afortunadament, ara estic molt bé”. 

 

Com l’ha ajudat? Amb petits gestos: “M’ha tret coses com llegir abans de ficar-me al llit i mirar el mòbil a partir de les vuit de la tarda, perquè la llum dels dispositius i la informació mantenen el cervell actiu i després costa posar-lo en mode somni”. 

 

Jesús Vázquez a 'Viva la vida'
Jesús Vázquez a ‘Viva la vida’ | Telecinco

 

Ara s’enfronta a una aventura televisiva molt diferent del que ha fet fins ara, però ho fa il·lusionat i amb aquest problema psicològic superat. Demà començarem a veure un Jesús Vázquez nou que s’arriscarà a fer ell mateix alguns postres. Ens sorprendrà? Cuinaran una bona audiència?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa