El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jaime Peñafiel destrossa el ‘look’ Pedro Sánchez: “És una monstruositat, una paròdia, una caricatura! Fa pena”
  • CA

Pedro Sánchez no va encertar gaire amb el conjunt estilístic que va dur al sopar de gala que van oferir els Reis al president del Perú. L’acte demanava etiqueta, el que el president va complir al peu de la lletra en presentar-se amb un frac. Ara bé, el disseny i la manera de portar-lo li han provocat moltes crítiques.

 

Twitter es va omplir de cruels comentaris criticant el look que havia dut, però ara és Jaime Peñafiel qui aprofita el seu espai a ‘El Mundo‘ per deixar-lo verd. “Mai s’havia vist ningú portar tan ridículament el cerimoniós frac, i molt menys al Palau Reial amb motiu del sopar de gala ofert pel Rei al president del Perú, Martín Vizcarra. El millor que pot qualificar-se a la tan patètica imatge de Pedro Sánchez és que cantinfleaba“, engega. Però això només és el principi de la seva crítica..

 

“No m’explico com Iván Redondo, responsable de la seva imatge, li va permetre acudir al sopar real d’aquesta manera. Molts convidats feien esforços per no riure’s. El president, sempre tan insultament segur, no podia dissimular com d’incòmode i enfadat que se sentia quan observava com portaven el maleït frac els convidats, començant pel seu amic Felip”, prossegueix el cronista.

 

 

I és que Peñafiel hauria pagat una milionada per saber el nom del sastre creador de la peça de roba. Perquè considera que acumula un error rere un altre: “Sánchez hauria de saber que l’armilla blanca de piqué no ha de sobresortir ni un centímetre de la casaca negra del frac. El de l’inefable Pedro, ho feia per gairebé mig metre. El tall tan esvelt s’havia convertit en una monstruositat. Així semblava el faldó de la camisa a l’estil de com el porten els joves avui dia”.

 

“I què dir dels pantalons pitillo als que s’ha aficionat? Són incompatibles amb el frac! Una monstruositat, una paròdia, una caricatura! Més que riure, feia pena el poble. Penso que és millor semblar dolent que ridícul”, continua contundentment Peñafiel.

 

 

Sembla clar que no va agradar l’elecció estilística de Sánchez. Encertarà el pròxim cop?

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa