El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ivonne Reyes, enfonsada, revela que va intentar suïcidar-se: “Em vaig prendre una capsa de pastilles”
  • CA

La presentadora Ivonne Reyes ha venut al llarg d’aquests anys el malson que va viure al costat de Pepe Navarro. Ho ha explicat gairebé tot i l’ha deixat de maltractador cap amunt, però sembla que s’estava guardant un as a la màniga encara més bèstia. Ara ha decidit compartir-ho amb la revista ‘Lecturas’, que la col·loca en portada sota un titular escandalós: “Em vaig prendre una capsa de hoilles per culpa de Pepe Navarro”. 

 

Portada revista 'Lecturas'
Portada revista ‘Lecturas’ | ‘Lecturas’

 

Dir que has intentat suïcidar-te sempre és una de les confessions més dures que hom pot fer, per la qual cosa de ben segur que la veneçolana ho ha hagut de passar d’allò més malament per arribar fins a aquest punt. Ara ha decidit compartir el seu pitjor moment, just quan es troba vivint un altre de ben dur en haver-li detectat un tumor a l’ull pel qual ha hagut de ser operada. 

 

Ivonne sempre ha qualificat la seva relació amb Navarro com a “nociva”, però sembla que hauria anat encara més enllà: “Una vegada el vaig trucar i li vaig dir que ja no podia més, que m’havia pres una capsa de pastilles”. Això hauria passat fa dues dècades, encara que no ho hauria superat. “Després d’allò em vaig sentir espiada, controlada i manipulada per Pepe, em vaig acostumar a viure en alerta continua”. 

 

Ivonne Reyes
Ivonne Reyes | Europa Press

 

A més a més, per això, ha aprofitat per deixar tothom sense paraules en confessar que ha hagut d’enfrontar-se a dos avortaments: “El dolor d’ànima i físic va ser horrible. Per mi va ser un cop molt fort, jo sóc antiavortament. La tercera vegada que em vaig quedar embarassada, vaig esperar al quart mes per dir-li. Volia acabar aquesta relació que m’estava fent mal. I em vaig dir que o tenia aquest fill o no sortia d’allà mai”.

 

La seva relació va acabar enmig d’una batalla judicial duríssima, però ara Reyes s’ha sincerat i ha dit que va reunir-se amb Navarro a un restaurant i van fer-se un petó. Quin sentit té? Per què?

 

Ivonne Reyes i Pepe Navarro
Ivonne Reyes i Pepe Navarro | Europa Press

 

Després de deixar caure aquestes dures bombes, ‘Sálvame’ ha d’estar desitjant que la veneçolana acudeixi a plató per donar encara més detalls. Quan anunciaran la seva entrevista al ‘Deluxe’? 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa