Sorpresa a ‘Las tentaciones’: Christofer i Fani es casen després de les banyes

Fani Christofer formen la parella més mediàtica de ‘La isla de las tentaciones‘. Que la noia li posés les banyes la primera setmana de concurs els va envoltar d’expectació. Com reaccionaria ell en assabentar-se? Després de set anys junts, aquesta infidelitat va destrossar Christofer. El jove va sortir corrents per la platja, mentre cridava desesperat el nom de la seva parella. El vídeo va fer-se viral, però més enllà d’això cal destacar que la relació es va trencar.

Christofer va abandonar el programa sense ella, molt molest en veure que Fani no se’n penedia d’haver-lo enganyat. Separats i immersos en una mala relació que semblava impossible de reconciliar… fins que va acabar el concurs i els paparazzi els va enxampar junts. La parella va decidir donar-se una segona oportunitat, una notícia que va sorprendre a tots els teleespectadors.

Però ara van més enllà i protagonitzen la portada de la revista ‘Lecturas’ per anunciar que s’han compromès

Estefanía i Christofer anuncien compromís a 'Lecturas' 2

Estefanía i Christofer anuncien compromís a ‘Lecturas’ 

Després de la tempesta, la calma. La parella passarà per l’altar aquest estiu, una bomba que ha deixat tothom amb la boca oberta. L’entrevista no deixa indiferent, especialment en veure que Christofer no es fia de la seva promesa: “Em fa por que em sigui infidel“. 

Hem de recordar que Fani ha signat la participació a ‘Supervivientes’, el que l’ha portat fins a Hondures. Participarà en el reality que comença aquest dijous i que té previst durar tres mesos: una nova aventura televisiva que provoca molta por en Christofer, que tem que torni a ser-li infidel.

Estem millor que mai. M’agradaria que la boda durés dos dies… Vull que sàpiga que no tornaré a ser-li infidel. M’ha dit que estigui sempre a 50 metres dels nois”, assegura Fani. “Rubén sabia on s’estava ficant i va permetre que trenqués una parella de set anys, tot i saber que em donaria la patada. Li donava igual si el meu xicot patia. Vaig arribar a dir que Rubén respectava a Christofer! He dit cada barbaritat”, deixa caure penedida després del menyspreu del seu amant, que la va deixar quan va aconseguir que trenqués amb Christofer.

Fani i Cristopher, de 'la isla de las tentaciones'   Telecinco

Fani i Cristopher, de ‘la isla de las tentaciones’ / Telecinco

Afirmen que la seva relació s’ha reforçat i que estan segurs que tot anirà bé. Haurem d’esperar per veure si Fani compleix la seva promesa i es manté fidel al seu promès, que l’esperarà a Espanya enmig de l’organització de la boda.  

Nou comentari