El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’actriu Isabel Torres s’acomiada: “Em queden dos mesos de vida”
  • CA

L’actriu Isabel Torres ha donat males notícies. La canària és una de les protagonistes de La Veneno, la sèrie de Los Javis sobre la vida de Cristina Ortiz. Els seus fans sabien que estava malalta, però no s’esperaven que anunciés que es troba en fase terminal amb només 52 anys. Ho ha comunicat en un vídeo a Instagram duríssim en el que confirma que els metges creuen que només li queden dos mesos de vida: “Aquest és l’últim vídeo que faré per als meus seguidors i fans. El deixaré publicat a la xarxa… He estat molt malalta i vull dir-vos com estic”. A principis d’any, la intèrpret va patir una recaiguda del càncer de pulmó que pateix des del 2018 i va haver de rebre quimioteràpia una altra vegada: “He tingut una mica més de metàstasi en els ossos i he hagut d’estar ingressada a l’hospital. Ara em trobo a casa d’una amiga que m’està cuidant. En principi m’han donat dos mesos de vida, veiem si ho supero. Si el supero, doncs bé, i si no ho faig… doncs també. Què hi farem, la vida és així”.

Isabel Torres dona males notícies als seus seguidors / Instagram

L’actriu va haver d’acomiadar-se del seu cosí uns dies enrere, el que assegura que ha tornat a demostrar-li que la vida és capriciosa. Entre forts dolors, ha volgut agrair el suport que està rebent: “Aquest vídeo és per dir-vos a tots vosaltres que us estimo molt. No sabeu el mal que em fa… El dolor és el que pitjor porto, però és el que hi ha. La vida és maca i s’ha de viure. Si surto d’aquesta tornaré a connectar-me i si veieu que no ho faig, doncs que sapigueu que ha estat un plaer viure aquesta experiència tan maca anomenada vida”.

Els seguidors s’han quedat bocabadats amb un anunci tan trist, contundent i inesperat. Sembla que no hi ha moltes esperances, el que els ha colpit el cor. La publicació s’ha omplert de missatges d’ànims i també de comiats, encara que l’esperança i el positivisme han estat presents en la gran majoria de missatges.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa