Les curioses exigències d’Isabel Pantoja per tornar a Telecinco

Isabel Pantoja serà l’estrella convidada de l’estrena de la nova temporada de ‘Volverte a ver’. Telecinco l’ha convençut perquè reaparegui a televisió en el programa de Carlos Sobera, encara que no ha estat fàcil que acceptés la proposta. ‘Look‘ revela que la cantant no volia anar-hi de cap de les maneres, ja que està enfadada amb el presentador per com la va tractar durant ‘Supervivientes’. Finalment ha cedit, gràcies a què han complert totes les exigències que havia demanat a canvi.

Isabel Pantoja al plató de Telecinco

Isabel Pantoja al plató de Telecinco 

L’artista va signar un contracte milionari amb Telecinco, que la feia l’estrella de ‘Supervivientes’ i la forçava a participar a ‘Idol Kids’ i algun programa més. Fins ara s’havia negat a acudir a cap altra emissió, fins ara que ha acabat acceptant. 

Primerament, li va bé acudir perquè podrà promocionar el seu nou single. Carlos Sobera va haver de demanar-li perdó per recriminar-li que abandonés ‘Supervivientes’. Però, a més a més, perquè li hauran de pagar 70.000 € per la seva participació avui i a una altra sorpresa que arribarà aviat.

Carlos Sobera i Isabel Pantoja a 'Volverte a ver'   Telecinco

Carlos Sobera i Isabel Pantoja a ‘Volverte a ver’ / Telecinco

Una sèrie d’exigències que li han ofert a canvi de tornar a fer-la protagonista d’un programa amb el qual esperen fer una bona audiència.

Nou comentari