El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Pantoja treu les urpes en la primera baralla a ‘Supervivientes’: “No vals res!”
  • CA

Ja comencen les primeres baralles a ‘Supervivientes‘. La convivència sempre és dura, però encara més entre gent que no es coneix i que es veu obligada a viure en una illa deserta. Diumenge tothom estava pendent de la nit electoral, analitzant els primers resultats a mesura que anava avançant l’escrutini. Els programa d’informació van fer una audiència boníssima, encara que Telecinco només en va parlar fins a les 23:30 h. No volien renunciar al debat del reality, ja que tenien molta teca a explicar.

 

Jordi González va posar-se al capdavant del primer debat d’aquesta edició, en el qual es van veure les primeres nominacions. La tensió va palpar-se des del principi, quan van emetre dues discussions que van acabar a crits. Carlos Lozano va ser el protagonista de les dues baralles més fortes, amb Chelo García Cortés i Isabel Pantoja

 

Isabel Pantoja, en el seu primer enfrontament de 'Supervivientes'
Isabel Pantoja, en el seu primer enfrontament de ‘Supervivientes’ | Telecinco

 

La col·laboradora de ‘Sálvame’ va enfrontar-se a ell perquè considera que no està ajudant prou a les tasques. Una crítica davant la qual ell es va justificar, encara que posteriorment va rebre els mateixos comentaris d’Isabel Pantoja. Durant aquests primers dies de convivència hem pogut veure el primer enfrontament de la cantant, que ha tret les urpes davant Lozano. Què ha passat? El que dèiem, que també creu que no està fent res: “Però qui et creus que ets, tu? No vals res“, sentenciava visiblement enfadada.

 

Però també va discutir-se amb Omar després que critiqués la seva filla, Chabelita. Les càmeres van caçar Pantoja carregant durament contra ell: “A la meva filla no la nomenis per es. Perquè ella no ho fa amb tu. No m’explicaràs res perquè no passa res, carinyo. Únicament, no donis noms. Hi ha una paraula que es diu respecte, d’acord? No pots dir el que has dit estant la seva mare aquí. T’ho dic amb el cor. Vas de bo, crec que ets bona persona, però no li faràs mal a la meva filla perquè no et deixaré. No vull que facis cap comentari de la meva filla amb ningú”. 

 

Isabel Pantoja
 | Telecinco

 

Però ells no van ser els únics que van barallar-se. Un dels moments més tensos, de fet, van arribar de la mà de Violeta i Dakota, quan es van nominar entre elles. La primera va carregar contra l’altra durament, tot assegurant que sempre està parlant malament a la gent i que va de xunga: “És qui pitjor em cau. No tenim cap relació. Em cau fatal!”. El que va acabar amb els insults de l’altra. Nena malcriada. Què tonteta que ets. Quin estiu li falta a aquesta. A mi no em parlaràs així ni somiant”. No em parlis així, pallassa. Vés a prendre per cul”.

 

Els primers nominats de 'Supervivientes'
Els primers nominats de ‘Supervivientes’ | Telecinco

 

Violeta entra a la llista de nominats, així com Loly Álvarez, Jonathan i Colate. Qui serà el primer expulsat d’aquesta edició?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa