El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El capellà de presó revela què li deia Isabel Pantoja en les seves trobades: “Angoixada, tensa i avergonyida”
  • CA

Un tema tabú per a Isabel Pantoja és la seva estada a presó. La cantant no ha volgut parlar mai del seu empresonament i la seva condemna de dos anys per blanqueig de capitals. Cinc anys després de la seva posada en llibertat, però, el confessor i capellà del centre ha parlat amb El programa de Ana Rosa.

Poc cas li fa el cura al secret de confessió. No ha revelat la seva identitat per evitar represàlies, però tampoc no s’ha tallat a l’hora de revelar públicament què li deia Isabel Pantoja en les seves trobades: “Isabel ho va passar molt malament, estava molt angoixada i molt tensa. Va intentar fer el que fos per no entrar a presó i li va sortir malament. La presó és dolenta per a tothom i no en volen parlar perquè volen oblidar-ho, però ella ho va viure pitjor. Se li notava a la cara”.

“Interiorment no acceptava haver estat condemnada i es revelava. Ella no volia entrar a presó, s’avergonyia i era conscient que perjudicaria la seva carrera. És per això que s’ho prenia com una cosa molt dolenta. No sé si es penedeix o no, però crec que sí que ho està”, revela.

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Telecinco

A més a més, el confessor deixa clar que Isabel Pantoja no va rebre cap tracte de favor: “L’única cosa diferent de la seva estada i la d’altres preses és que el centre intentava que no es fessin fotos d’Isabel”. Unes declaracions que expliquen una mica més com va veure aquell moment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa