Isabel Pantoja, protagonista de totes les portades: “Està consternada”

La premsa rosa se centra aquesta setmana en analitzar com es troba la cantant enmig d'aquesta guerra familiar

Isabel Pantoja és la protagonista de les portades de les revistes del cor d’aquesta setmana. L’enfrontament amb el seu fill l’ha envoltat de molta expectació mediàtica, el que li ha donat ales per emetre un comunicat en el qual es defensa. La revista ¡Hola! deixa clar que la cantant està consternada: “Està totalment enfonsada, sense forces d’ànims i sense creure’s el que està passant. Travessa el seu pitjor moment”. Els seus advocats anuncien que estan preparant accions legals per netejar el seu nom: “No parlarà malament del fill, però no deixarà passar aquestes dures declaracions”.

Isabel Pantoja es defensa a la revista '¡Hola!'

Isabel Pantoja es defensa a la revista ‘¡Hola!’

Un comunicat que arriba quan s’acaba de filtrar que Isabel Pantoja ha posat a la venda l’àtic que té a Fuengirola, a Màlaga. Amb aquesta operació, la cantant voldria sanejar els comptes i deixar enrere els problemes econòmics que arrossega. Diez Minutos treu a la llum que el ven per 995.000 €, una alta quantitat que s’explica tenint en compte que es tracta d’un pis gran de 258 metres quadrats en bona zona i amb totes les comoditats. Quatre habitacions, quatre lavabos, menjador i saló, cuina gran i una terrassa immensa. La cantant va adquirir dos àtics i els va convertir en un, el que ho faria encara més espectacular. 

Isabel Pantoja ven l'àtic de Fuengirola   Diez Minutos

Isabel Pantoja ven l’àtic de Fuengirola / Diez Minutos

Comunicat per defensar-se i un pis a la venda. Ara bé, les revistes aporten altres informacions sobre ella. Mila Ximénez, l’autora de la controvertida entrevista de Kiko Rivera en la qual revelava la mala relació amb Isabel Pantoja, també en parla a la Lecturas d’aquesta setmana.

La col·laboradora de Sálvame deixa clar que creu que la cantant “ha robat la infància i adolescència” al seu fill: “Els Pantoja són una família malalta a nivell emocional. Hi ha una foscor que hom vol que surti a la llum. Isabel no ha d’apropar-se al seu fill, ha d’apropar-se als seus nets. Isabel hauria d’agrair-me que l’entrevista l’hagi fet jo, perquè si se la fa un altre… Kiko li hauria tret, fins i tot, el fetge!”. 

Mila Ximénez parla dels Pantoja a 'Lecturas'

Mila Ximénez parla dels Pantoja a ‘Lecturas’

Tres revistes amb Isabel Pantoja com a protagonista, en un dels seus mesos més intensos i amb més expectació. 

Nou comentari