El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Pantoja, la nova Letícia: s’esgoten els banyadors que duu a ‘Supervivientes’
  • CA

Les marques de roba més prestigioses es peguen per aconseguir que alguna figura mediàtica llueixi un disseny seu. Fins ara, la reina Letícia sempre ha estat la més sol·licitada; i és que tot el que es posa s’esgota a les botigues ràpidament. És un dels millors aparadors que hi ha, encara que ara li ha crescut una rival: Isabel Pantoja.

La cantant és en boca de tots des que comencés a participar en ‘Supervivientes’, una aventura televisiva que l’ha envoltat d’expectació. Els teleespectadors s’han enganxat en massa a aquesta edició per veure-la, entre altres coses, en banyador. Aquest és un dels principals atractius del seu fitxatge, el que ajuda al programa a fer molta audiència.

 

isabel pantoja banyador telecinco | Telecinco

Només fa una setmana que ha començat, però ja són moltíssimes les persones que s’han fixat en els outfits que duu Pantoja a Hondures. Com són els seus banyadors? De quina marca? Quant costen? ‘El Español‘ s’ha posat a investigar i ha contactat amb una de les marques que ha escollit la cantant. 

Es tracta de ‘Aqüe Apparel’, amb qui col·labora Anabel Pantoja, la neboda de la cantant. Ella ha estat l’encarregada de dissenyar el famós banyador de pics de Pantoja, que està duent durant els seus primers dies a la illa; un model d’inspiració flamenca. La marca ha confirmat que està sent una bogeria, ja que el disseny ha sortit per totes bandes i s’ha començat a vendre sense parar: “Hem hagut d’augmentar la producció i multiplicar la xifra de stock que havíem tancat en un principi amb els proveïdors per atendre l’alta demanda”. 

 

Isabel Pantoja, a 'Supervivientes'
 | Telecinco

El resultat? Aquest banyador d’Isabel Pantoja ja no està disponible, només es pot reservar… i ja hi ha llista d’espera. El preu? 54,95 €, el que el fa bastant assequible. Els responsables de la marca encara no s’ho creuen, però estan encantats amb aquesta publicitat. Passarà el mateix amb la resta de models que està lluint?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa