El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els draps bruts d’Isabel Pantoja surten a la llum: “Obsessionada pels diners, no s’ocupava mai dels fills”
  • CA

La mala relació entre Isabel Pantoja i el seu fill Kiko Rivera empitjora per moments. Fa un parell de mesos que no es parlen, mentre el DJ la deixa verda de plató en plató. Són molts els familiars que s’han posicionat en aquesta guerra, però també Julián Muñoz ha volgut mullar-se. L’exalcalde de Marbella, qui fos parella de la cantant durant quatre anys, ha tret a la llum els seus draps més bruts en una entrevista exclusiva a Diez Minutos.

En ella parla alt i clar sobre Isabel Pantoja, a qui acusa de ser una dona preocupada exclusivament pels diners. Julián Muñoz dona la raó a Kiko quan aquest acusa Isabel de ser mala mare: “Dulce, la mainadera, era qui exercia de mare. Isabel no s’ocupava dels fills. Deia que els estimava molt, però sempre es queixava que la molestaven”.

El polític dibuixa Isabel Pantoja com una dona obsessionada pels diners: “Quan vaig sortir de presó vaig voler tornar amb ella, però com que jo ja no tenia diners… No l’interessava. El seu millor secret és on guarda tots els diners que ha guanyat. On són els diners de la venda de Guadalpín, La Pera, la discoteca i el restaurant? Només dic que un cop, quan tornava d’Amèrica, li van trobar 90.000 € a dins d’una bossa”.

Julián Muñoz es posiciona en la guerra familiar dels Pantoja / Diez Minutos

Unes declaracions amb les quals nega els problemes econòmics que assegura tenir la cantant, que arrossega un deute amb Hisenda des de fa anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa