El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La Guàrdia Civil apareix a la casa familiar d’Isabel Pantoja
  • CA

Isabel Pantoja ha rebut una visita inesperada a la casa familiar de Cantora. La cantant segueix acumulant problemes judicials, el que la deixa en una situació complicada. Aquest dilluns ha rebut un nou requeriment pel deute que té amb Dolores, una anciana de Sevilla que li hauria prestat 76.000 € i que no ha aconseguit que es presenti a cap cita en els jutjats.

La seva filla, Isa Pantoja, n’ha parlat a El Programa de Ana Rosa: “Amb Loli tinc bona relació. És una dona que s’ha portat molt bé amb mi i amb la meva família. Suposo que reclama el que és seu, mai no m’hauria imaginat veure-la parlant… Però comprenc que estigui desesperada i que hagi d’arribar a la meva mare per tots els mitjans”.

A més a més, Isabel Pantoja també haurà de testificar en el judici del seu fill contra el seu germà. L’han citat com a testimoni, ja que el seu germà ha estat acusat d’estafa i podria ingressar a presó. Tenint en compte que Isabel encara no es parla amb el seu fill i que tampoc no atén els comunicats que li envia el seu equip jurídic, la Guàrdia Civil s’hauria vist obligada a presentar-s a Cantora, la finca en la que resideix, per entregar-li en persona la citació judicial.

Isa Pantoja parla del deute de la mare a El Programa de Ana Rosa / Telecinco

Més problemes per a una cantant que segueix sense parlar-se amb els seus fills i que podria perdre la casa ara que Kiko Rivera ha posat a la venda la seva part. Sola i sense ningú més enllà del seu germà, caldrà veure què diu en el judici contra ell. Es posicionarà contra el fill també davant del jutge?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa