Isabel Pantoja envia una corona de flors per la mort del pare d’Irene Rosales

La cantant ha enviat una corona de flors que ha acompanyat el cotxe de flors de Manuel Rosales

El pare d’Inere Rosales, dona de Kiko Rivera, va morir aquest dijous a la matinada, després de patir un tumor cerebral durant 17 anys. Aquesta mort arribava en plena guerra entre el DJ i la seva mare, Isabel Pantoja. Tot i això, la cantant va enviar un missatge de condol a la seva jove, i també ha volgut estar present en el funeral, al qual no hi ha pogut assistir per les restriccions de mobilitat com a conseqüència del coronavirus.

Però Pantoja sí que ha enviat una corona de flors que acompanyava el cotxe fúnebre de Manuel Rosales. Amb un simple “Isabel Pantoja i família”, la cantant llimava asprors després de llargues setmanes de guerra amb el seu fill Kiko i la seva jove. 

Però el problema és que aquest gest de la cantant no està exempt de polèmica. Segons va revelar Jorge Javier Vázquez a ‘Sálvame’ fa uns dies, Pantoja havia intentat que fos Mediaset que costegés les despeses de la corona que, en el seu moment, va enviar a l’últim adéu de la mare d’Irene.

“Volia enviar corona de flors i pretenia carregar-la al compte de Mediaset”, explicava el presentador en el seu moment. “Va demanar també un cotxe a la cadena perquè la portessin des de Cantora al cementiri i després no va aparèixer. Quan estava tot organitzat no va aparèixer”.

Nou comentari