El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Campanya d’odi contra Isabel Pantoja a TVE: “És dolenta i mala persona, aneu amb compte amb ella”
  • CA

L’últim programa de Lazos de Sangre ha tingut com a protagonistes els famosos que pertanyen a la jet-set de Marbella. En el debat va sortir a relluir el cas Malaya, una corrupció que va esquitxar el nom de Julián Muñoz i Isabel Pantoja. Precisament la cantant ha estat una de les grans perjudicades en el programa, a qui han deixat verda en una crítica mai vista.

La presència a plató de Fran Rivera, un dels seus fillastres, no ajudava a millorar la manera en què es parlava d’ella: “Aneu amb compte quan digueu el seu nom perquè dona mala sort. Només diré que el dia que van detenir a Isabel va coincidir amb l’aniversari de Carmina. Qui coneix a Pantoja sap què hi havia en aquella època. Isabel ha fulminat a tots. Ja se sabia que la relació amb Julián no acabaria bé de cap de les maneres. A mi aquest pobre home em fa molta pena en aquest sentit”.

La tertuliana Rosa Villacastín també aprofitava per dir-li de tot: “Isabel Pantoja és dolenta, més dolenta que un raig! No puc amb ella. És la pitjor persona que he conegut. Parlo seriosament quan dic que només porta desgràcies allà on va… Encara que és cert que ella també té moltes desgràcies perquè s’ha quedat sola”.

Uns testimonis carregats d’odi contra la cantant, que de ben segur que s’ha enfadat de valent en sentir-los.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa