El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Pantoja humilia el seu fill públicament i aquest contesta amb un missatge contundent
  • CA

Fa mesos que Isabel Pantoja i el seu fill Kiko no es parlen. El DJ la va acusar públicament d’haver estafat part de l’herència del seu pare, el que va trencar la seva relació. Des de llavors la guerra ha anat empitjorant, el que fa que s’analitzin amb lupa totes les seves declaracions. La cantant reapareixia a televisió el passat divendres a l’estrena de Top Star, el concurs de Telecinco en el qual forma part del jurat.

Risto li preguntava a Isabel Pantoja si creia que el talent s’hereta, davant del que ella ràpidament assegurava que no: “No, per descomptat que no s’hereta”. La xarxa ho va interpretar com un dard cap al seu fill, que també es dedica al món de la música com ella. Però això no va ser tot, ja que Pantoja també va criticar l’Auto-Tune (el processador de so per millorar la veu que fa servir el seu fill, entre molts altres): “Per aquí no passo. No puc amb la desafinació i encara menys amb l’Auto-Tune. Em poso lila!”.

Isabel Pantoja deixa en ridícul el seu fill a Top Star / Telecinco

La resposta del fill no s’ha fet esperar. Com era obvi, aquesta indirecta tan directa de la mare no ha fet gens de gràcia al DJ. Kiko Rivera ha compartit una fotografia acompanyada d’un missatge que ho deixa clar: “El treball dur supera el talent quan el talent no treballa durament. Res més que afegir, senyoria”.

Kiko Rivera no calla davant de l’atac de la mare / Instagram

Kiko Rivera ha convertit el seu perfil d’Instagram en el millor escenari per enviar missatges enverinats a la mare, més o menys directes, però sempre amb molta sinceritat i malícia. Una cosa queda clara, i és que la seva relació segueix a anys llum de tornar a ser mitjanament bona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa